FINANCIAL SUPPORT FOR THE WELFARE OF TERRITORIAL COMMUNITIES (World of finance, 2021)
Рецензія на монографію І. М. Гринчишин “Добробут територіальної громади: фінансове забезпечення в умовах нової парадигми регіонального розвитку” / наук. ред. І. З. Сторонянська. Львів: ДУ “Інститут регіональних досліджень імені М. І. Долішнього НАН України”, 2020. 380 с. © Ольга