СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ВИКОРИСТАННЯ ДЕРЖАВНОГО КРЕДИТУ У РОЗВИНУТИХ ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ - Лютий, Ігор Олексійович; Рожко, Олександр Дмитрович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Лютий І. О., Рожко О. Д. Сучасні тенденції та використання державного кредиту у розвинутих зарубіжних країнах. Розглянуто сучасні тенденції формування та напрями використання державних запозичень у США, Франції та Польщі. Висвітлено основні питання інституційно-правового забезпечення механізму управління державним боргом у зарубіжних країнах. Lyutyy I., Rozhko O. Modern tendencies and state credit using in developed foreign countries. Modern tendencies of formation and directions of state loans usage in the USA, France and Poland are considered. The main issues of institutional-legal providing mechanism of state debt management in foreign countries are revealed.