ВПЛИВ РИЗИКУ НА ВІДБІР ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ - Дем'янюк, Ольга Борисівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дем’янюк О. Б. Вплив ризику на відбір інвестиційних проектів. Розглянуто для одноперіодного інвестиційного проекту форми впливу ризиків на динамічні показники. Запропоновано при відборі ризикових інвестиційних проектів враховувати суб’єктивний фактор у вигляді функції вигідності з урахуванням факторів грошових потоків і часу. Demyanyuk O. Risk influence on investment project selection. The article deals with one-period investment project in risks display of performance indicators. A subjective factor as the function of person advantage that makes decision with factors of money and time is sugessted to be taken into consideration in risk investment project selection.