МЕТОДИКА ВІДБОРУ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ДЛЯ ДОКУМЕНТАЛЬНИХ ПЕРЕВІРОК - Швабій, Костянтин Іванович; Новицька, Надія Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Швабій К. І., Новицька Н. В. Методика відбору платників податків для документальних перевірок. Визначено сутність податкового ризику. На основі запропонованого тлумачення ризику рекомендовано методику відбору платників податків для документальних перевірок, яка може використовуватися підрозділами податкового аудиту державної податкової служби України. Shvabiy K., Novitska N. Methods of taxpayer selection for documentation control. The essence of tax risk is studied and defined. On the basis of the proposed explanation of the risk, methods of taxpayer for documentation control are recommended. Those methods can be used by tax audit departments of the State Tax Service of Ukraine.