РИЗИКИ У ПОДАТКОВОМУ ПРОГНОЗУВАННІ ТА ПЛАНУВАННІ - Кізима, Андрій Ярославович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Кізима А. Я. Ризики у податковому прогнозуванні та плануванні. Розкрито зміст поняття ризик. Окреслено основне коло чинників, які мають вплив на процес прогнозування і планування податкових надходжень. Визначено напрямки зменшення ймовірності виникнення ризиків у процесі прогнозування і планування основних податків, зборів і обов’язкових платежів. Kizyma A. Risk in fiscal policy prognostification and planning. The article tells what risk is. Main factors which influence the process of prognostication and planning of taxes receipts are outlined. Ways of diminishing probable risks in the process of prognostication and planning basic taxes, duties and obligatory payments are determined.