ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ І ФІСКАЛЬНІ АСПЕКТИ СПРОЩЕНИХ РЕЖИМІВ ОПОДАТКУВАННЯ - Плішко, Іван Володимирович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Плішко І. В. Теоретичні основи і фіскальні аспекти спрощених режимів оподаткування. Розглянуто сутність і структуру спрощених режимів оподаткування. Визна- чено критерії їх вибору. Проаналізовано фіскальну роль спрощених режимів оподаткування. Запропоновано податкові елементи їх удосконалення. Plishko I. Theoretical principles and fiscal aspects of the simplified regimes of taxation. The essence and the structure of simplified taxation regimes are considered. The criteria of their choice are defined. The fiscal role of the simplified taxation regimes is analized. Tax elements of their improvement are offered.