ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ БЮДЖЕТНОЇ ПОЛІТИКИ - Лисяк, Любов Валентинівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Лисяк Л. В. Теоретичні засади оцінки ефективності бюджетної політики. Систематизовано та проаналізовано існуючі теоретичні підходи щодо оцінки ефективності бюджетної політики та обґрунтовано необхідність комплексного підходу до їх практичного застосування. Lysyak L. Theoretical basis of the estimation of the effectiveness of budget policy. Current theoretical approaches as to evaluation of efficiency of budget policy have been analyzed. The necessity of the overall approach to the practical use of the mentioned above approaches are studied in the work.