ЗАКОНОДАВЧІ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ СПРОЩЕНОЇ СИСТЕМИ ОПОДАТКУВАННЯ - Савка, Валентина Василівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Савка В. В. Законодавчі невизначеності спрощеної системи оподаткування. Розглянуто організаційно-правові засади оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності. Визначено основні проблеми функціонування спрощеної системи оподаткування. Окреслено шляхи підвищення ефективності правового регулювання у цій сфері. Savka V. Legislative vaguenesses of the simplified taxation’s system. Organizational and legal principles of entrepreneurial activity agents’ taxation are considered. Basic issues of the simplified taxation system functioning are defined. The ways of increase of the legal regulation effectiveness in this sphere are carried out.