ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА У СФЕРІ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ: ФІНАНСОВІ ТА ІНСТИТУЦІОНАЛЬНІ АСПЕКТИ - Длугопольський, Олександр Володимирович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Длугопольський О. В. Державна політика у сфері національної безпеки і оборони: фінансові та інституціональні аспекти. Проаналізовано особливості реалізації державної політики в сфері національної безпеки і оборони. Охарактеризовано роль інститутів публічного сектора в питаннях національної безпеки. Запропоновано шляхи активізації інститутів громадянського суспільства щодо боротьби з тероризмом як глобальною загрозою національній безпеці у ХХІ столітті. Dluhopolskyy O. State policy in the sphere of national security and defense: financial and institutional aspects. The peculiarities of state policy in the sphere of national security and defense are analyzed. The role of public institutes in the sphere of national defense is characterized. The basic ways of stimulation the institutes of civil society in a struggle against the terrorism are proposed.