АНАЛІЗ ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРАКТИКИ ВИЯВЛЕННЯ ФАКТОРІВ ТА ПОКАЗНИКІВ РИЗИКІВ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ВИЇЗНИХ ПЕРЕВІРОК ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ - Ревуцька, Людмила Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Ревуцька Л. Р. Аналіз вітчизняної практики виявлення факторів та показників ризиків при проведенні виїзних перевірок платників податків. Розглянуто фактори ризику, що виникають при проведенні виїзних перевірок платників податків. Доведено низький рівень управління ризиками у вітчизняній практиці проведення виїзних перевірок, на основі запропонованих автором показників. Узагальнено результати аналізу та зроблено відповідні висновки певні висновки стосовно даного напряму роботи податкової служби. Revutska L. The domestic practice analysis of revealing risk factors and indices during the external audit concerning taxpayers. The factors of risk that arise up during the external audit concerning taxpayers are considered. The low level of risk management in domestic practice of external audit concerning taxpayers based on the indices offered by the author is proved. The analysis results are generalized. The certain conclusions on the given direction of the tax service work are done.