НАПРЯМИ ОПТИМІЗАЦІЇ РОБОТИ БАНКІВ ЩОДО УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМ РИЗИКОМ - Малахова, Олена Леонідівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Малахова О. Л. Напрями оптимізації роботи банків щодо управління кредитним ризиком. Розглянуто економічну природу та основні способи запобігання виникненню кредитних ризиків, а також сформульовано теоретичні засади розробки банками алгоритму діагностики позичальників в умовах розвитку ринкових відносин в Україні. Malahova O. The Trends of Bank Work Optimization to Credit Risk Management. The economic nature and basic methods of prevention of credit risks appearing are considered, and also the theoretical bases of diagnostics algorithm development of borrowers within market relations development in Ukraine carried by the banks are formulated.