ПЕРЕДУМОВИ ТА СУТНІСТЬ ІДЕНТИФІКАЦІЇ БАНКІВСЬКИХ РИЗИКІВ - Тимків, Андрій Олександрович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тимків А. О. Передумови та сутність ідентифікації банківських ризиків. Розглянуто сутність та складові етапу ідентифікації банківських ризиків у системі ризик-менеджменту банку та розкрито зміст кожної із складових частин. Tymkiv A. Preconditions and the Essence of Bank Risks Identification. The essence and the structure of bank risks identification stage in the system of bank risk management is considered, and the essence of each component is described.