НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ БАНКІВСЬКОГО КРЕДИТУВАННЯ ПОЗИЧАЛЬНИКІВ - Бугель, Юлія Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Бугель Ю. В. Напрямки удосконалення системи банківського кредитування позичальників. Визначено роль процесу управління кредитним портфелем комерційного банку та обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення методів управління ним в банківських ус- тановах України. Buhel’ Yu. The Ways of Borrowers’ Bank Crediting System Improvement. The role of commercial bank credit portfolio management system is defined, and the practical recommendations concerning its management methods improvement in banks of Ukraine are proved.