ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГРОШОВИМИ АКТИВАМИ ЄДИНОГО КАЗНАЧЕЙСЬКОГО РАХУНКУ В УКРАЇНІ - Висоцький, Володимир Вікторович; Калитчук, Василь Миколайович; Ставицька, Алла Василівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Висоцький В. В., Калитчук В. М., Ставицька А. В. Вдосконалення управління грошовими активами єдиного казначейського рахунку в Україні. Обґрунтовано зв’язок між інфляційними процесами та вхідними і вихідними грошовими потоками єдиного казначейського рахунку. Окреслено пропозиції концептуального характеру щодо вдосконалення управління грошовими активами уряду, визначено переваги активного застосування управління грошовими активами єдиного казначейського рахунку в Україні. Vysotskyy V., Kalytchuk V., Stavitska A. The improvement of single treasure account cash management in Ukraine. The communication between infl ationary processes and input and initial money streams of uniique treasure account is proved. suggestion of conceptual character are outlined in relation to perfection of money asset management of government, advantages of application of active money asset management of unique treasury account in Ukraine are certain.