БЮДЖЕТНІ ОБМЕЖЕННЯ ДОМОГОСПОДАРСТВ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПРИЙНЯТТЯ ФІНАНСОВИХ РІШЕНЬ - Кізима, Тетяна Олексіївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Кізима Т. О. Бюджетні обмеження домогосподарств та їх вплив на прийняття фінансових рішень. Визначено основні чинники, що впливають на зміну бюджетного обмеження домогосподарства, проаналізовано вплив держави на цей процес та охарактеризовано механізм прийняття домашніми господарствами фінансових рішень в умовах економічних ризиків. Kizyma T. Budget constraints of households and their infl uence on acceptance of fi nancial decisions. Basic factors which infl uence on the change of budget constraint of households are defi nited, infl uence of the state on this processes is analysed and the mechanism of acceptance of fi nancial decisions by the households in the conditions of economic risks is described.