РЕГУЛЯТИВНИЙ КАПІТАЛ БАНКІВ: СУТНІСТЬ, ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ ТА ПРОБЛЕМИ ДОСТАТНОСТІ - Тиркало, Роман Іванович; Ткачук, Наталія Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тиркало Р. І, Ткачук Н. М. Регулятивний капітал банків: сутність, порядок визначення та проблеми достатності. Розглянуто сутність і порядок визначення регулятивного капіталу банку. Особливу увагу акцентовано на проблемі достатності регулятивного капіталу для банківської системи України. Здійснено аналіз достатності регулятивного капіталу вітчизняних банків за 2001–2007 рр. Tyrkalo R., Tkachuk N. The bank’s regulatory capital: essence, determination procedure and problem adequacy. Essence of regulatory bank capital is considered. The accent is made on problem the bank’s regulatory capital adequacy for the Ukrainian banking system. The article analyses the bank’s regulatory capital adequacy of Ukrainian banks during the period of 2001-2007.