ФІНАНСОВА ОСВІТА В РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ: ВИТОКИ, СУЧАСНІСТЬ ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Юрій, Сергій Ілліч; Алексеєнко, Людмила Михайлівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Юрій С. І., Алексеєнко Л. М. Фінансова освіта в Російській Федерації: витоки, сучасність та перспективи. Стаття присвячена 100-річчю Фінансової академії при Уряді Російської Федерації. Yuriy S., Alekseyenko L. Financial education in the Russian Federation: sources, contemporaneity and prospects. The article is clevoted to 100-anniversary of the Financil academy at Government of the Russion Federation.