СУТНІСНО-ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФІНАНСОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ - Лацик, Галина Миронівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Лацик Г. М. Сутнісно-теоретичні основи фінансових інструментів. Розглянуто концептуальні підходи до сутності фінансових інструментів та їх класифікації. Висвітлено інвестиційні характеристики цінних паперів та особливості впливу економічних законів на їх вартість. Окреслено цілі, принципи та функції оцінки цінних паперів. Latsyk H. Conceptual bases of financial instruments. The conceptual approaches to essence financial instrument and their categorizations are considered. The investment features of the securities and particularities of the influence of the economic laws are illuminated on their cost. The outlined purpose, principles and functions of the securities are outlined.