МЕХАНІЗМ КОНТРОЛІНГУ В УПРАВЛІННІ ТОРГОВЕЛЬНИМИ МЕРЕЖАМИ - Тарасюк, Михайло Вікторович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тарасюк М. В. Механізм контролінгу в управлінні торговельними мережами. Розкрито сучасні наукові погляди на проблему створення механізму контролінгу в управлінні підприємствами. Визначено на цій основі елементи механізму контролінгу в управлінні торговельними мережами. Tarasyuk M. Mechanism of controlling in management networks of auctions. In the article is explored modern scientific looks to the problem of creation of mechanism of controlling in management enterprises. Certainly on these basis elements of mechanism of controlling in management the networks of auctions.