ШЛЯХИ ЗМІЦНЕННЯ ДОХІДНОЇ БАЗИ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ УКРАЇНИ - Грушицька, Галина Василівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Грушицька Г. В. Шляхи зміцнення дохідної бази місцевих бюджетів України. Розглянуто діючий порядок формування доходів місцевих бюджетів України, виявлено найсуттєвіші його недоліки та обґрунтовано напрямки зміцнення дохідної бази місцевих бюджетів в контексті зарубіжного досвіду. Hrushytska H. Ways of strengthening of profitable base of local budgets of Ukraine. The operating order of forming of profi ts of local budgets of Ukraine is considered, most substantial failings are exposed and directions of strengthening of profitable base of local budgets in the context of foreign experience are proved.