ПОЛІТИКА ОБМІННОГО КУРСУ ЯК ФАКТОР ЗМІЦНЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ ЛІКВІДНОСТІ УКРАЇНИ - Мелих, Оксана Юріївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Мелих О. Ю. Політика обмінного курсу як фактор зміцнення міжнародної ліквідності України. Розглянуто особливості формування міжнародних валютних резервів України та їх використання в процесі реалізації валютно-курсової політики. Проведено оцінку рівня міжнародної ліквідності України. Melykh O. Policy of exchange rate as factor of strengthening of international liquidity of Ukraine. The features of forming of international currency reserves of Ukraine and their use in the process of realization of currency-course policy are considered. The estimation of level of international liquidity of Ukraine is conducted.