РОЛЬ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ФОНДІВ У ФІНАНСУВАННІ РЕГІОНАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ - Лисенко, Олександр (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Лисенко О. Роль міжнародної технічної допомоги європейських фондів у фінансуванні регіональних проектів розвитку в України. Розглянуто основні аспекти залучення міжнародної технічної допомоги. Розкрито причини недостатньої ефективності використання коштів Європейських фондів та програм. Сформульовано рекомендації щодо збільшення обсягів фінансування проектів розвитку регіонів України. Lysenko O. Role of international technical assaistanci of European funds in financing of regional development projects in Ukraine. The basic aspects of bringing in of international technical help are examined. The reasons of insufficient efficiency of the use of the European funds and programs facilities are revealed. The recommendations to multiplying the volumes of financing of projects of regions development of Ukraine are formulated.