ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДГОТОВКИ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ В УКРАЇНІ - Яремчук, Ігор Миколайович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Яремчук І. М. Фінансове забезпечення підготовки державних службовців в Україні. Розглянуто систему підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців в Україні. Проаналізовано стан її фінансового забезпечення. Виявлено тенденції та проблеми, які виникають у процесі фінансового забезпечення підготовки державних службовців. Yaremchuk I. Financial providing of preparation of civil servants in Ukraine. The system of preparation, retraining and in-plant training of civil servants in Ukraine is considered. The state of its financial providing is analysed. Tendencies and problems which arise up in a process of financial providing of preparation of civil servants are exposed.