ФІНАНСОВІ СТРАТЕГІЇ НА СВІТОВОМУ ЕНЕРГЕТИЧНОМУ РИНКУ - Луцишин, Зоряна Орестівна; Дикарєв, Олександр Іванович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Луцишин З. О., Дикарєв О. І. Фінансові стратегії на світовому енергетичному ринку. Розкрито особливості та тенденції розвитку світового енергетичного ринку. Систематизовано чинники формування цінової політики на паливно-енергетичні ресурси. Обґрунтовано роль фінансового інструментарію в управлінні ціновими ризиками на світовому енергетичному ринку. Окреслено стратегічні завдання та вектори фінансової політики України на світовому ринку енергоресурсів. Lutsyshyn Z., Dykaryev O. Financial strategies in the world power market. Features and progress trends of world power market are exposed. The factors of forming of price policy are systematized on fuel and anergy resources. Role of financial tool in the management by the price risks in the world power market is defined. The strategic tasks and vectors of financial policy of Ukraine in the world market of power resources are outlined.