ПЛАНУВАННЯ ДОХІДНОЇ ЧАСТИНИ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ В УМОВАХ ДЕФІЦИТУ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ - Тулай, Оксана Іванівіна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тулай О. В. Планування дохідної частини місцевих бюджетів в умовах дефіциту фінансових ресурсів. Розглянуто формування місцевих бюджетів в умовах дефіциту фінансових ресурсів. Проаналізовано особливості планування дохідної частини місцевих бюджетів України. Особливу увагу акцентовано на можливостях підвищення ефективності процесу планування доходів місцевих бюджетів. Tulay O. Planning of profitable part of local budgets in the condition of deficit of financial resources. Basic attention is spared forming of local budgets in the conditions of deficit of financial resources. The features of planning of profitable part of local budgets of Ukraine are analysed. The special attention is accented on possibilities of increase of efficiency of planning process of local budgets profits.