“ДЕРЖАВНИЙ СЕКТОР” VERSUS “ПРИВАТНИЙ СЕКТОР”: СИНЕРГІЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЧЕРЕЗ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНЕ ПАРТНЕРСТВО - Длугопольський, Олександр Володимирович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Длугопольський О. В. “Державний сектор” versus “приватний сектор”: синергія ефективності через державно-приватне партнерство. Розглянуто особливості розвитку державного і приватного секторів економіки. Акцентовано увагу на моделі державно-приватного партнерства та проаналізовано зарубіжну практику функціонування державно-приватних партнерств. Запропоновано рекомендації щодо підвищення ефективності розвитку державного і приватного секторів економіки через модель державно-приватного партнерства. Dluhopolskyy O. “Public sector” versus “private sector”: synergy of effect in a condition of publicprivate partnerships. The article deals with the problem of public and private sectors development, the foreign practice of public-private partnerships is analysed, the basic recommendations of solving problem of public and private sectors low development are proposed in a conditions of public-private partnerships.