ВЕНЧУРНИЙ КАПІТАЛ ЯК ДЖЕРЕЛО ФІНАНСУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ У ПОЛЬЩІ ТА В СВІТІ - Бекля, Аґнєшка; Чая, Станіслав (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Бекля А., Чая С. Венчурний капітал як джерело фінансування діяльності підприємств у Польщі та в світі. Розглянуто питання пошуку джерел фінансування інноваційної діяльності підприємств на підставі використання венчурного капіталу. Проаналізовано динаміку венчурного інвестування у Польщі та в світі. Обґрунтовано напрямки активізації розвитку венчурних фондів у Польщі. Beklya A., Chaya S. Venture capital as a financial source of activities of enterprises in Poland and in the world. The problem of search for financing sources of innovational activities of enterprises on the basis of venture capital application is investigated. The dynamics of venture investment in Poland and the world is analyzed. The directions of intensifying venture funds development in Poland are substantiated.