ВЕКТОРИ МОДЕРНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ДЕРЖАВНИХ ЦІННИХ ПАПЕРІВ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ МОБІЛЬНОСТІ КАПІТАЛУ - Вербич, Ліана Федорівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Вербич Л. Ф. Вектори модернізації українського ринку державних цінних паперів в умовах міжнародної мобільності капіталу. Проаналізовано сучасний стан та проблеми функціонування ринку державних цінних паперів України в умовах міжнародної мобільності капіталу та окреслено основні вектори його модернізації. Verbych L. Vectors of modernization of Ukraine government securities market in the international mobility of capital conditions. Analyzed current state and problems of development Ukraine government securities market in the international mobility of capital conditions and outlined it main vectors of modernization.