ПРОБЛЕМИ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ - Сапожніков, Віктор Борисович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Сапожніков В. Б. Проблеми фінансового забезпечення повноважень місцевого самоврядування. Розглянуто проблеми фінансового забезпечення місцевого самоврядування, їх недоліки та переваги. Проаналізовано відмінність між передачею повноважень місцевого самоврядування та їх делегуванням. Запропоновано пропозиції щодо реформування фінансового забезпечення місцевого самоврядування. Sapozhnikov V. The problems of financial maintenance of power local self-management. The problems of financial maintenance of local government, their shortage and advantage are considered. Distinction between a delegation of power of local government and their delegation is analysed. It is offered to a way of reforming of financial maintenance of local government.