КРЕДИТНІ СПІЛКИ В УМОВАХ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ - Гончаренко, Владислав Васильович; Килимко, Ольга Леонідівна; Пожар, Артем Анатолійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Гончаренко В. В., Килимко О. Л., Пожар А. А. Кредитні спілки в умовах фінансової кризи. Охарактеризовано та проаналізовано масштаб і наслідки негативного впливу світової фінансово-економічної кризи на функціонування кредитних спілок України. Goncharenko V., Klymko O., Pozhar A. Credit unions in the conditions of financial crisis. The scales and consequences of world financial crisis on functioning of credit unions in Ukraine are described and characterized.