ВПЛИВ СОЦІАЛЬНИХ ВИДАТКІВ НА ПОКАЗНИКИ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ КРАЇНИ - Затонацька, Тетяна Георгіївна; Ставицький, Андрій Володимирович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Затонацька Т. Г., Ставицький А. В. Вплив соціальних видатків на показники економічного розвитку країни. Досліджено вплив соціальних видатків на показники економічного зростання. Доведено, що окремі соціальні видатки гальмують економічне зростання у короткостроковому періоді. Zatonatska T., Stavytskyy A. The infl uence of social expenditures on parameters of economic development of the country. The influence of social expenditures on economic growth is investigated. It is proved that some social expenditures slow down the economic growth in the short-term period.