ЛОГІСТИЧНА СИСТЕМА ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ У КОНТЕКСТІ БЮДЖЕТНОЇ ДОКТРИНИ УКРАЇНИ - Смиричинський, Валентин Васильович; Дем'янишин, Василь Григорович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Смиричинський В. В., Дем’янишин В. Г. Логістична система державних закупівель у контексті бюджетної доктрини України. Досліджено теоретичні та методологічні питання розробки, змісту, особливостей та наукового обґрунтування бюджетної доктрини держави загалом, та її зв’язок із засадами формування бюджетної доктрини логістичної системи державних закупівель зокрема. Smyrychynskyy V., Demyanyshyn V. The logistic system of state purchases in the context of budget doctrine of Ukraine. The theoretical and methodological aspects of elaboration, contents, peculiarities and scientific ground of state budget doctrine generally and its connection with the bases of logistic system of state purchases forming are investigated.