ОСОБЛИВОСТІ ВИНИКНЕННЯ КРЕДИТНОГО РИЗИКУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ТА УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМНОЮ ЗАБОРГОВАНІСТЮ - Прийдун, Любов Мирославівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Прийдун Л. М. Особливості виникнення кредитного ризику в сучасних умовах та управління проблемною заборгованістю. Розглянуто причини виникнення кредитного ризику банку в сучасних умовах. Визначено основні аспекти використання ситуаційних центрів як одного з методів управління проблемною заборгованістю, охарактеризовано їх основні завдання, функції та принципи діяльності. Pryydun L. Features of bank’s credit risk in current conditions and a problem debt management. The causes of bank credit risk under current conditions are discussed. The main aspects of the situation centre usage as one of the methods of problem debt management are identified, its main tasks, functions and principles of operation are described.