КООПЕРАТИВНА ПРИРОДА КРЕДИТНИХ СПІЛОК ТА ПРІОРИТЕТИ ЇХ РОЗВИТКУ В УМОВАХ КОНКУРЕНЦІЇ - Гриценко, Вікторія Вікторівна; Литвин, Валерія Вікторівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Гриценко В. В., Литвин В. В. Кооперативна природа кредитних спілок та пріоритети їх розвитку в умовах конкуренції. На основі дослідження історії становлення та розвитку кредитних спілок визначено їх специфічні ознаки, переваги та недоліки, принципи організації діяльності. Надано пропозиції щодо удосконалення механізму стимулювання розвитку сектора кредитної кооперації в Україні. Grytsenko V., Lytvyn V. Character and priority credit unions of growth directions observation under competition. On the basis of history of establishment observation and development of credit unions their peculiar indications, as well as their advantages weak points and activity organization principles are identifi ed. Options to improve the mechanism of government supplementation of the credit union sector development are suggested.