СУЧАСНІ ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ І РЕАЛІЗАЦІЇ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ - Нікітішин, Андрій Олександрович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Нікітішин А. О. Сучасні принципи побудови податкової системи і реалізації податкової політики. Досліджено соціально-економічну природу принципів оподаткування, визначено притаманні їм характеристики та суперечності. Запропоновано головні принципи побудови оптимальної податкової системи й ефективної податкової політики на сучасному етапі розвитку суспільства. Nikitishyn A. Modern principles of construction of tax system and realization of tax policy. The socio-economic nature of taxation principles is investigated, certain descriptions and contradictions inherent to them. The main principles of construction of the optimum tax system and effective tax policy on the modern stage of development of society are suggested.