ФІСКАЛЬНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПОДАТКУ НА ПРИБУТОК ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ - Дишлева, Альона Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дишлева А. М. Фіскальний потенціал податку на прибуток підприємства в Україні. Проаналізовано сучасний стан надходжень податку на прибуток підприємств до державного бюджету України. Досліджено зарубіжний досвід та надано пропозиції щодо підвищення ефективності формування та використання фіскального потенціалу податку на прибуток підприємств в Україні. Dyshleva A. Fiscal potential of the corporate income tax formation in Ukraine. Current state of the corporate income tax contributions into the national budget is analysed. International practice is studied and some propositions are put forward to increase efficiency in fiscal potential of the corporate income tax formation in Ukraine.