ВСЕРОСІЙСЬКИЙ ЗАОЧНИЙ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ(М. МОСКВА) ВІДЗНАЧАЄ80-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ ЗАСНУВАННЯ - Луців, Богдан (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Луців Б. Л. Всеросійський заочний фінансово-економічний інститут (м. Москва) відзначає 80-річчя від дня заснування. Важлива роль вчених, викладачів та студентів Всеросійського заочного фінансово-економічного інституту (ВЗФЕІ) у вирішенні складних завдань економічного зростання та розвитку своїх національних економік в Росії.