РОЛЬ АУДИТОРСЬКИХ ФІРМ У МІНІМІЗАЦІЇ ПОДАТКОВИХ РИЗИКІВ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА - Кулик, Роман Романович; Кулик, Юлія Романівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Кулик Р. Р., Кулик Ю. Р. Роль аудиторських фірм у мінімізації податкових ризиків суб’єктів підприємництва. Розглянуто питання особливостей податкових ризиків суб’єктів малого і середнього бізнесу та роль аудиторських фірм в їх мінімізації. Kulyk R., Kulyk Yu. Role of auditing firms in minimization of tax risks of subjects of business. The questions of features of tax risks of subjects of small and middle business are examined that role of auditing firms in their minimization.