СТРАТЕГІЧНІ ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ ПРЕФЕРЕНЦІЙНОГО ОПОДАТКУВАННЯ В УКРАЇНІ - Василевська, Галина Василівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Василевська Г. В. Стратегічні пріоритети розвитку преференційного оподаткування в Україні. Окреслено стратегічні пріоритети розвитку преференційного оподаткування в Україні. Обґрунтовано прояв преференційного оподаткування у соціально-економічних сферах суспільства. Запропоновано алгоритм формування стратегії реалізації преференційного оподаткування у вітчизняних реаліях функціонування податкової системи та визначено вектори позитивного соціально-економічного зростання у контексті забезпечення максимального добробуту та сталого економічного розвитку держави. Vasylevska H. Strategic priorities for the development of preferential taxation in Ukraine. The strategic priorities for the development of preferential taxation in Ukraine are definited. The manifestation of preferential taxation in social and economic sectors of society is grounded. The algorithm for the strategy of preferential taxation in the local realities functioning tax system is offered, the vectors of positive socio-economic growth is defined in the context of maximizing the welfare and sustainable economic development of the state.