ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ ГАРАНТОВАНОГО ДЕРЖАВНОГО БОРГУ УКРАЇНИ - Шевченко, Тетяна Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Шевченко Т. В. Організаційно-правові засади гарантованого державного боргу України. Розкрито проблеми нормативно-правового регулювання гарантованого боргу України у контексті забезпечення економічної безпеки держави. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення механізму відшкодування коштів державному бюджету в зв’язку з виконанням урядом України обов’язків гаранта. Shevchenko T. Organizational-legal bases guaranteed state debt of Ukraine. The legal regulation of the guaranteed debt of Ukraine is considered in the context of economicsecurity. The propositions on improvement of the mechanism of compensation of the state budget in connection with the performance of duties by the government guarantor are formulated.