ДОХОДИ НАСЕЛЕННЯ ТА ЇХ РОЛЬ У ФОРМУВАННІ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ ДЕРЖАВИ - Лютий, Ігор Олексійович; Моташко, Тетяна Петрівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Лютий І. О., Моташко Т. П. Доходи населення та їх роль у формуванні фінансових ресурсів держави. Досліджено економічну природу доходів населення. Окреслено основні види доходів населення України та визначено їх структуру. З’ясовано місце доходів населення у фор- муванні фінансових ресурсів держави. Lyutyy I., Motashko T. Income population and their place in the financial system of Ukraine. The economic essence of income is examined. The types of income in Ukraine are studied and their structure is determined. The place of income in shaping the financial resources of the state is explicates.