ОЦІНКА РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ БЮДЖЕТНИХ ПРОГРАМ - Маркович, Галина Богданівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Маркович Г. Б. Оцінка результативності бюджетних програм. Досліджено підходи до практичного застосування зазначених інструментів бюджетного менеджменту та представлено результати виконання бюджетних програм в рамках проведення експерименту із запровадження програмно-цільового методу на рівні місцевих бюджетів. Markovych G. Appreciation of effi cience of the budgetary programs The approaches for practical application of that budget management’s instruments are investigated and the results of the budgetary programs’ implementation are presented within the framework of realization of experiment connected with input of program-targeted method at the local budgets’ level.