ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ БАНКУ - Коваль, Світлана Любомирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Коваль С. Л. Теоретичні аспекти фінансових ресурсів банку. Розглянуто теоретичні основи фінансових ресурсів банку. Проаналізовано систему наукових поглядів на тлумачення понять “ресурсна база”, “банківський капітал”, “ресурсний потенціал”. Запропоновано власне трактування змісту поняття “фінансові ресурси банку”. Koval S. Theoretical bases of the financial resources of bank. Theoretical bases of the financial resources of bank are considered. The system of scientificlooks is analysed to interpretation of concepts “resource base”, “bank capital”, “resource potential”. Own interpretation of concept “financial resources of bank” is offered.