ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ ДІЯЛЬНОСТІ КРЕДИТНИХ СПІЛОК У СФЕРІ КРЕДИТУВАННЯ - Луцишин, Олег Орестович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Луцишин О. О. Організаційно-економічний механізм діяльності кредитних спілок у сфері кредитування. Розкрито сутність і деталізовано особливості організаційно-економічного механізму діяльності кредитних спілок у сфері кредитування. Проаналізовано динаміку та якісну структуру кредитного портфеля кредитних спілок в Україні, виявлено проблемні аспекти й окреслено пропозиції щодо вдосконалення діяльності кредитних спілок у сфері надання кредитів. Lutsyshun O. The organizational and economic mechanism of credit unions in lending. The essence and features of the organizational and economic mechanism of credit unions in lending are detailed. The dynamics and structure of loan portfolio quality of credit unions in Ukraine are analysed, the aspects of the problem are revealed and proposals to improve the business of credit unions in providing loans are outlined.