ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОГО ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО ФІСКАЛЬНОГО ПРОСТОРУ: ДОСВІД СЛОВАЧЧИНИ ДЛЯ УКРАЇНИ - Молдован, Олексій Олександрович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Молдован О. О. Формування ефективного та конкурентоспроможного фіскального простору: досвід Словаччини для України. Проаналізовано досвід формування ефективної та дієвої податкової системи Словаччини. Окреслено проблеми формування ефективного та конкурентоспроможного фіскального простору у цій країні. Запропоновано комплекс заходів у контексті реформування податкової системи в Україні. Moldovan O. The Creation of effective and competitive fiscal space: the experience of Slovakia for Ukraine. Experience of forming of the effective tax system in Slovakia is analysed. The problems of forming of efficiency and competitor fiscal space in this country are outlined. The complex measures is offered in the context of reformation of the tax system on Ukraine.