ПРІОРИТЕТИ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ ПОЛЬЩІ В УМОВАХ ФІСКАЛЬНОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Собко, Ольга Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Собко О. М. Пріоритети фінансового забезпечення інноваційної моделі розвитку економіки Польщі в умовах фіскальної нестабільності. Розглянуто вектори новелізації фінансового забезпечення інноваційної моделі розвитку економіки Польщі. Окреслено напрями модернізації польської економіки, підвищення конкурентоспроможності вітчизняної науки, забезпечення стабільності фінансування системи освіти та активізації розвитку міжсекторного партнерства. Sobko O. The advantages of financial support of innovative model of the economic development in Poland in the conditions of fiscal unstable. The vectors of the novelty of the financial support of an innovative model of the economic development in Poland are reviewed. The trends of the Polish economy modernization, the increase of the competitiveness in science, the providing of the stability of the education financing and the intensification of the inter-sectoral partnership are outlined.