ФІНАНСОВА НЕСТАБІЛЬНІСТЬ: СУТЬ, ПРИЧИНИ ВИНИКНЕННЯ І ФОРМИ ПРОЯВУ - Чирак, Ірина Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Чирак І. М. Фінансова нестабільність: суть, причини виникнення і форми прояву. Досліджено сутність фінансової нестабільності і форми її прояву, проаналізовано причини, що її породжують. Встановлено, що фінансова нестабільність є притаманною рисою ринкової економіки і в певній мірі допускає відтворення криз. Chyrak I. Financial instability: the nature, causes and forms of manifestations. The essence of financial instability and forms of its manifestation are investigated, the causes, that generate it, are analised. It is derermined that financial instability is a characteristic feature of a market economy and to some extent it allows the reproduction of crises.