ПОСТКРИЗОВИЙ РОЗВИТОК МОНЕТАРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ МАКРОЕКОНОМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ - Запаранюк, Тетяна Валеріївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Запаранюк Т. В. Посткризовий розвиток монетарного регулювання макроекономічних процесів. Розглянуто особливості економічного розвитку в посткризовий період та дію факторів ризику розгортання кризи у фінансовому секторі. Визначено напрями оптимізації основних інструментів монетарного регулювання економіки в умовах посткризового економічного розвитку. Zaparanyuk T. Post-crisis development of the monetary regulation of macroeconomic processes. The features of economic development are examined in a post-crisis period that action of factors risk of development crises in a financial sector. Directions of optimization of basic instruments of the monetary regulation of economy are determined in the conditions of postcrisis economic development.