ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ТА РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ АДМІНІСТРУВАННЯ ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ - Хомутенко, Віра Петрівна; Хомутенко, Алла Віталіївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Хомутенко В. П., Хомутенко А. В. Оцінка ефективності та результативності адміністрування податків і зборів. Проведено оцінювання ефективності і результативності адміністрування податків і зборів в Україні за останні шість років. Встановлено недоліки в податковому адмініструванні та фактори впливу. Homutenko V., Homutenko A. Estimation of efficiency and effectiveness of taxes administration and collections. The evaluation of efficiency and effectiveness of taxes administration and collections in Ukraine is conducted for the last six years. Failings in tax administration and factors of influence are defined.