ОСОБИСТІ ФІНАНСИ ЯК ПЕРВИННИЙ ЕЛЕМЕНТ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ ДЕРЖАВИ - Куцяк, Вадим Олександрович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Куцяк В. О. Особисті фінанси як первинний елемент фінансової системи держави. Досліджено теоретичні аспекти становлення та розвитку особистих фінансів в умовах ринку. Визначено роль особистих фінансів як первинної ланки фінансової системи та регулятора макроекономічних процесів у державі. Kutsiak V. Personal finance as a primary element of the state financial system. The theoretical aspects of the formation and development of personal finance in the market economy are explored. The role of personal finance is defined as primary regulator of the financial system and macroeconomic developments in the state.